De woningen

Aan de Tentweg, gelegen aan de zuidrand van Stolwijk, worden in totaal 22 woningen gebouwd. Het plan bestaat uit zes vrijstaande villa’s, acht twee-onder-één-kap villa’s en acht rijwoningen en vormt de grens van de bebouwing met het polderlandschap.

De uitzichten naar het polderlandschap, de grote kavels en de locatie binnen het groene hart van de Randstad zorgen voor een bijzonder en uniek plan.Het ontwerp van de woningen is geïnspireerd op de traditionele boerderij, maar door haar moderne invalshoek hebben de woningen een eigentijdse en verfijnde uitstraling.

Alle woningen staan op een ruime kavel en zijn gesitueerd aan het water. Door middel van een (privé) brug komt u bij de woning.

De vrijstaande en twee-onder-een-kap villa’s hebben een eigen erf en de rijwoningen een gezamenlijk hofje om te parkeren en elkaar te ontmoeten.

Wat deze woningen ook bijzonder maakt is dat ze energieneutraal zijn. Zo zijn alle woningen onder andere uitgerust met een bodem warmtepomp. Dit is beter voor het milieu maar het zorgt tevens voor zeer lage energiekosten.

Al deze voorzieningen zorgen ervoor dat u comfortabel kunt wonen op een prachtige locatie met een polderrijk uitzicht.


Alle woningen aan de Tentweg

Vrijstaande villa type 1

Vrijstaande villa type 2

Twee-onder-een-kap villa

Rijwoning