De duurzaamheidshypotheek

Rentekorting, lagere maandlasten, een hogere leencapaciteit, lage advieskosten en betere hypotheekvoorwaarden. Een Duurzaamheidshypotheek doet het allemaal.

Kopers (en potentiële kopers) van een woning in het project Tentweg kunnen profiteren van de kennis en mogelijkheden van de Hypotheekspecialisten van NEXTHome, de hypotheekpartner van het project Tentweg. De woningen aan de Tentweg worden duurzaam gebouwd, wat u als koper recht geeft op het afsluiten van een Duurzaamheidshypotheek.

Meerdere banken geven kopers stevige hypotheekvoordelen bij aanschaf van een energiezuinige woning. Eén van de beste voorbeelden van een Duurzaamheidshypotheek met sublieme voorwaarden is de Klimaat Plus Hypotheek van Triodos, die je via NEXTHome kunt afsluiten.

De 10-jaars basisrente voor de Klimaat Plus Hypotheek bedraagt momenteel 1,05% en bij een 20-jaars basisrente is dit momenteel 1,45% (rentestand december 2019).

Bereken hier je maandlasten met de maanlastencalculator

Waarom naar NEXTHome?

(als u op onderstaande punten klikt, krijgt u aanvullende informatie over het betreffende onderwerp te zien)

De woningen aan de Tentweg worden op het gebied van duurzaamheid volgens de allerlaatste inzichten ingericht: met zonnepanelen, gebalanceerde ventilatie en een bodem warmtepomp en zonder gasaansluiting. Dit geeft de kopers van Tentweg Stolwijk de mogelijkheid op het afsluiten van een duurzaamheidshypotheek. De Hypotheekspecialisten van NEXTHome helpen u maximaal te profiteren van de voordelen die u als koper van een woning aan de Tentweg kunt krijgen. Een greep uit deze voordelen:

  • Extra hypotheekrentekorting omdat u een energiezuinige woning koopt
  • Meerwerk (evt. wijziging van keuken, badkamer, vloeren e.d.) volledig mee te financieren
  • Oplossingen voor dubbele maandlasten tijdens de bouw
  • Een hogere hypotheek mogelijk omdat u een energiezuinige woning koopt
  • Uitmuntende overbruggingsmogelijkheden voor kopers die nu al een koopwoning hebben
  • Nóg lagere maandlasten gewenst? Onder voorwaarden een deel van de hypotheek aflossingsvrij
  • Advies- en bemiddelingskosten voor uw hypotheek slechts € 800,-
Bij NEXTHome bent u meer dan een hypotheekklant, u bent onze koper. Wij maken vaak mee dat kopers in de reguliere hypotheekmarkt slechts één maandlast te horen krijgen op hun hypotheekvraag. Er is echter nooit maar één antwoord.

De nieuwbouwspecialisten van NEXTHome nemen uitgebreid de tijd om aan u uit te leggen op welke manieren u na kúnt denken over een hypotheek. Meer of minder vermogensopbouw, wie bent ú, hoe wilt ú leven en welke maandlast past daar in welke levensfase het beste bij? Zo wordt een hypotheek een levensfilosofie. En zo bepaalt u zélf (uiteraard binnen een bepaalde range) uw maandlast, samen met uw hypotheekspecialist.

Het kopen van een huis is één van de grootste financiële beslissingen in uw leven. Aandacht, rustig zoeken naar de beste hypotheekoplossing en laagdrempelig overleg met uw hypotheekspecialist. Dit zijn de kernwaarden van NEXTHome.

NEXTHome is een onafhankelijke tussenpersoon in hypotheken, speciaal gericht op nieuwbouw. NEXTHome werkt volgens de Best Buy-methodiek. Er wordt altijd gezocht naar de hypotheek met de beste prijs/kwaliteitverhouding in uw persoonlijke situatie. Daarbij kunt u via NEXTHome profiteren van de duurzame mogelijkheden van hypotheekbanken die u in de commerciële hypotheekwereld normaliter niet zo snel tegenkomt.

NEXTHome kan uw hypotheek onderbrengen bij een groot aantal gerenommeerde binnen- en buitenlandse banken. Tot de hofleveranciers van NEXTHome behoren o.a. Triodos Bank, ABN AMRO, Argenta, BLG, NIBC, Vista Hypotheken, Aegon en Nationale Nederlanden.

Ondanks het feit dat de totale advies- en bemiddelingskosten voor een nieuwbouwhypotheek via NEXTHome slechts € 800,- (all-in) bedragen heeft u de volledige service van een professionele Hypotheekspecialist.

Gedurende de gehele looptijd van uw hypotheek – veelal 30 jaar – kunt u terecht met alle vragen over uw hypotheek. NEXTHome berekent u hiervoor geen extra kosten, zoals abonnementskosten of iets dergelijks. U bent onze koper, u mag op service rékenen.

Uiteraard is het verstandig om in een zo vroeg mogelijk stadium samen met uw hypotheekspecialist van NEXTHome te kijken naar uw individuele mogelijkheden. WWelke woonwensen heb je, welke extra’s en upgrades zou je graag willen en wat worden dan de maandlasten? Dat is belangrijke informatie en die informatie wilt u hebben voordat u aan het definitieve koopproces begint.
Voor een afspraak bent u altijd welkom op kantoor, maar uiteraard behoort een belafspraak ook tot de mogelijkheden. Oriëntatiegesprekken met NEXTHome zijn gratis en vrijblijvend.

Meer weten?

Je kunt NEXTHome bereiken op telefoonnummer 0186-745772 vraag hierbij naar Daniëlle of Marco. Dit zijn jouw Hypotheekspecialisten voor Tentweg Stolwijk. Je kunt Danëlle of Marco uiteraard ook mailen: D.schuller@Nexthome.nl of M.Bijl@Nexthome.nl